News and information about intellectual and industrial property law. Mainly in Turkish but posts will contain English summaries. Our foreign readers can contact us for detailed info.
Fikri ve sınai haklar ile ilgili haber ve bilgi kaynağı. Sayfamız temel olarak Türkçe olacak ancak yazılar İngilizce özetler içerecektir. İlgilenen okuyucularımız detaylı bilgi için iletişime geçebilirler.

25 Mart 2014 Salı

Hakkımızda / About Us

IP Era olarak hedefimiz ve istediğimiz, fikri haklar ve fikri mülkiyet hukuku konusunda internet ortamında konuya ilgili olan herkese yardımcı olabilecek ve spesifik konularda insanları bilgilendirebilecek, insanları yönlendirebilecek kaynakları ve eserleri bir araya getirmektir. Fikri mülkiyet hukukuna ilişkin her alanı ilgilendiren emsal niteliğindeki içtihatlar, doktrin görüşleri, haberler ve çeşitli materyallerin derlenebileceği interaktif bir kaynak oluşturmak için destekte ve paylaşımlarda bulunmak isteyen herkes çalışmalara katılabilir, iletişim kurabilirler. Blog içeriği ağırlıklı olarak Türkçe olacak fakat paylaşımlar için İngilizce özetler de yer alacaktır. Detaylı bilgi sahibi olmak isteyen yabancı ziyaretçiler iletişime geçebilirler.

As IP Era, our will and goal is to provide sources and works that can lead and give information to anyone interested in the field of intellectual property law and related issues. Anyone interested in joining our team or providing information(new case law, academic opinions, news, etc.) can contact us. Our blog’s content will be mainly in Turkish but the posts will contain English summaries. Our foreign readers can contact us for detailed information.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder